Recipe Search ResultsΣαλάτα με μαυρομάτικα και χταπόδι
Ab logo
  • Σαλάτα με μαυρομάτικα και χταπόδι

Σαλάτα με μαυρομάτικα και χταπόδι

by Βίκυ Σμυρλή
Σαλάτα με μαυρομάτικα και χταπόδι
Hard
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 300 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
  • 1 χταπόδι
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη ξαρμυρισμένη
  • 1 τομάτα ώριμη ξεφλουδισμένη, δίχως σπόρους, κομμένη σε κυβάκια
  • 100 ml ελαιόλαδο (για το ντρέσινκ)
  • 1 (χυμό) (για το ντρέσινγκ) λεμόνι
  • 1 κουταλιά του τσαγιού κοφτή σκόνη μουστάρδα (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλιά του τσαγιού ρίγανη (για το ντρέσινγκ)
  • Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
  • Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
  • 300 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
  • 1 χταπόδι
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη ξαρμυρισμένη
  • 1 τομάτα ώριμη ξεφλουδισμένη, δίχως σπόρους, κομμένη σε κυβάκια
  • 100 ml ελαιόλαδο (για το ντρέσινκ)
  • 1 (χυμό) (για το ντρέσινγκ) λεμόνι
  • 1 κουταλιά του τσαγιού κοφτή σκόνη μουστάρδα (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλιά του τσαγιού ρίγανη (για το ντρέσινγκ)
  • Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
  • Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)