Σαλάτα με μαυρομάτικα και τόνο
by Βίκυ Σμυρλή

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
- 120 ml ελαιόλαδο
- 2 κονσέρβες ή βαζάκια τόνο σε νερό
- 80 ml ελαιόλαδο (για το ντρέσινκ)
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα λάιτ (για το ντρέσινγκ)
- 1 (χυμός) (για το ντρέσινγκ) λεμόνι
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- άνηθου (για διακόσμηση)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
- 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
- 120 ml ελαιόλαδο
- 2 κονσέρβες ή βαζάκια τόνο σε νερό
- 80 ml ελαιόλαδο (για το ντρέσινκ)
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα λάιτ (για το ντρέσινγκ)
- 1 (χυμός) (για το ντρέσινγκ) λεμόνι
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- άνηθου (για διακόσμηση)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)