Start cooking
1. Βράζουμε το πλιγούρι στο ζωμό λαχανικών για 12’, το σουρώνουμε και το βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ. 2. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε τα μανιτάρια για 5’ σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσουν να βγάζουν όλα τα υγρά τους και τα προσθέτουμε στο βρασμένο πλιγούρι. 3. Αφήνουμε να κρυώσει καλά. 4. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το πλιγούρι και τα μανιτάρια, τα κολοκυθάκια και το αλατοπίπερο. 5. Σε ένα μέτριο μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό από λεμόνι, το ξύσμα λεμονιού και το δυόσμο και ανακατεύουμε καλά. 6. Ρίχνουμε πάνω από το πλιγούρι, την κρύα σάλτσα γιαουρτιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε!