Σαλάτα με πρασινάδες, κινόα και ψητό κοτόπουλο

0/5
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 180 γρ. κινόα
- 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
- 120 γρ. σπανάκι baby
- 120 γρ. ρόκα
- 1 ματσάκι φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 100 γρ λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 20 ml χυμός λεμονιού (Για το ντρέσινγκ)
- 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη (Για το ντρέσινγκ)
- 1 κ. γ. μουστάρδα Ντιζόν (Για το ντρέσινγκ)
- 1/2 κ. γ. μπούκοβο, γλυκό (Για το ντρέσινγκ)
- 50 ml ελαιόλαδο (Για το ντρέσινγκ)
- αλάτι (Για το ντρέσινγκ)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο (Για το ντρέσινγκ)
- 180 γρ. κινόα
- 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
- 120 γρ. σπανάκι baby
- 120 γρ. ρόκα
- 1 ματσάκι φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 100 γρ λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 20 ml χυμός λεμονιού (Για το ντρέσινγκ)
- 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη (Για το ντρέσινγκ)
- 1 κ. γ. μουστάρδα Ντιζόν (Για το ντρέσινγκ)
- 1/2 κ. γ. μπούκοβο, γλυκό (Για το ντρέσινγκ)
- 50 ml ελαιόλαδο (Για το ντρέσινγκ)
- αλάτι (Για το ντρέσινγκ)