Σαλάτα με ρεβίθια, πατάτες, αγγουράκια και πικάντικη σάλτσα γιαουρτιού
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρεβίθι (μουσκεμένο για 8 ώρες)
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 μικρό κρεμμύδι ολόκληρο
- 3 μικρές πατάτες
- 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
- 2 μικρά αγγουράκια κομμένα σε μικρούς κύβους
- Αλάτι
- 1,5 φλιτζάνια τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό (για τη σάλτσα)
- 1/2 (χυμό) (για τη σάλτσα) λεμόνι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίντζερ (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλάκι γλυκού σπόρους κύμινου (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο μάραθο ή φινόκιο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας δυόσμο (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρεβίθι (μουσκεμένο για 8 ώρες)
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 μικρό κρεμμύδι ολόκληρο
- 3 μικρές πατάτες
- 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
- 2 μικρά αγγουράκια κομμένα σε μικρούς κύβους
- Αλάτι
- 1,5 φλιτζάνια τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό (για τη σάλτσα)
- 1/2 (χυμό) (για τη σάλτσα) λεμόνι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίντζερ (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλάκι γλυκού σπόρους κύμινου (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο μάραθο ή φινόκιο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας δυόσμο (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)