Σαλάτα με σγουρό μαρούλι, σέλερι και γαλοπούλα
by Τίνα Webb

Average
1'- 30'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 καρδιά σέλερι
- 1 μεγάλο σγουρό μαρούλι
- 2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 ξυνόμηλα κομμένα σε κυβάκια
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
- 2 κουταλιές της σούπας καρύδια χονδροκομμένα
- 300 γρ. στήθη γαλοπούλας ψημένα σε κύβους
- 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τη σάλτσα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- 1 καρδιά σέλερι
- 1 μεγάλο σγουρό μαρούλι
- 2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 ξυνόμηλα κομμένα σε κυβάκια
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
- 2 κουταλιές της σούπας καρύδια χονδροκομμένα
- 300 γρ. στήθη γαλοπούλας ψημένα σε κύβους
- 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τη σάλτσα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)