Σαλάτα με σολομό, ρεβίθια και πορτοκάλι
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Hard
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 μεγάλα φιλέτα φρέσκου σολομού
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού βαλεριάνα ή αν είναι καλοκαίρι αντράκλα
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού ρεβίθια, βρασμένα καλά
- 1 μεγάλο βολβό φινόκιο, ψιλοκομμένο
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε φετούλες
- 4 μεγάλα πορτοκάλια
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 μεγάλα φιλέτα φρέσκου σολομού
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού βαλεριάνα ή αν είναι καλοκαίρι αντράκλα
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού ρεβίθια, βρασμένα καλά
- 1 μεγάλο βολβό φινόκιο, ψιλοκομμένο
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε φετούλες
- 4 μεγάλα πορτοκάλια
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι