Σαλάτα με σπανάκι baby μανούρι φράουλες κι αμύγδαλα
by AB Food Stories

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 200 g σπανάκι baby
- 10 φυλλαράκια δυόσμου, ψιλοκομμένα + 3-4 έξτρα (για τη βινεγκρέτ)
- 5 φράουλες, σε φέτες + 1 έξτρα (για τη βινεγκρέτ)
- 150 g μανούρι, σε στρογγυλή φέτα
- 50 g φιλέ αμυγδάλου
- 60 ml ελαιόλαδο
- λίγο αλεύρι
- λάδι για το τηγάνισμα
- 5 ml χυμός λεμονιού
- 10 ml βαλσαμικό ξίδι
- αλάτι
- 200 g σπανάκι baby
- 10 φυλλαράκια δυόσμου, ψιλοκομμένα + 3-4 έξτρα (για τη βινεγκρέτ)
- 5 φράουλες, σε φέτες + 1 έξτρα (για τη βινεγκρέτ)
- 150 g μανούρι, σε στρογγυλή φέτα
- 50 g φιλέ αμυγδάλου
- 60 ml ελαιόλαδο
- λίγο αλεύρι
- λάδι για το τηγάνισμα
- 5 ml χυμός λεμονιού
- 10 ml βαλσαμικό ξίδι
- αλάτι