Σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι και ραπανάκια με λεμονάτη σάλτσα με ταχίνι
by AB FOODSTORIES

1'- 30'
0/5
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 300 γρ. σπανάκι baby, πλυμμένο και καλά στεγνωμένο
- 1 μαρούλι, ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 4 ραπανάκι, σε φετάκια
- 150 γρ. ταχίνι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- χυμός από 2 λεμόνια (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- 1 κ. σ. μουστάρδα, απαλή (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- αλάτι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- 2 κ. σ. σουσάμι, καβουρντισμένο
- 300 γρ. σπανάκι baby, πλυμμένο και καλά στεγνωμένο
- 1 μαρούλι, ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 4 ραπανάκι, σε φετάκια
- 150 γρ. ταχίνι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- χυμός από 2 λεμόνια (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- 1 κ. σ. μουστάρδα, απαλή (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- αλάτι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
- 2 κ. σ. σουσάμι, καβουρντισμένο