Recipe Search ResultsΣαλάτα με σπανάκι, μαρούλι και ραπανάκια με λεμονάτη σάλτσα με ταχίνι
Ab logo
  • Σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι και ραπανάκια με λεμονάτη σάλτσα με ταχίνι

Σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι και ραπανάκια με λεμονάτη σάλτσα με ταχίνι

by AB FOODSTORIES
Σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι και ραπανάκια με λεμονάτη σάλτσα με ταχίνι
1'- 30'
0/5

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 300 γρ. σπανάκι baby, πλυμμένο και καλά στεγνωμένο
  • 1 μαρούλι, ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 4 ραπανάκι, σε φετάκια
  • 150 γρ. ταχίνι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • χυμός από 2 λεμόνια (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • 1 κ. σ. μουστάρδα, απαλή (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • αλάτι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • 2 κ. σ. σουσάμι, καβουρντισμένο
  • 300 γρ. σπανάκι baby, πλυμμένο και καλά στεγνωμένο
  • 1 μαρούλι, ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 4 ραπανάκι, σε φετάκια
  • 150 γρ. ταχίνι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • χυμός από 2 λεμόνια (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • 1 κ. σ. μουστάρδα, απαλή (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • αλάτι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη σάλτσα με ταχίνι)
  • 2 κ. σ. σουσάμι, καβουρντισμένο