Recipe Search ResultsΣαλάτα με σταμναγκάθι , σπανάκι, φλούδες παλαιωμένης γραβιέρας, λαδολέμονο με σκόρδο και πετιμέζι
Ab logo
  • Σαλάτα με σταμναγκάθι , σπανάκι, φλούδες παλαιωμένης γραβιέρας, λαδολέμονο με σκόρδο και πετιμέζι

Σαλάτα με σταμναγκάθι , σπανάκι, φλούδες παλαιωμένης γραβιέρας, λαδολέμονο με σκόρδο και πετιμέζι

by Κωνσταντίνος Μπάρδης & Μυρσίνη Λαμπράκη
Σαλάτα με σταμναγκάθι , σπανάκι, φλούδες παλαιωμένης γραβιέρας, λαδολέμονο με σκόρδο και πετιμέζι
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 4 φλιτζάνια σταμναγκάθι ωμό τρυφερό
  • 3 φλιτζάνια ραδίκια ωμά τρυφερά
  • 3 φλιτζάνια σπανάκι, μόνο τα πολύ τρυφερά φυλλαράκια
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • 1,5 φλιτζάνια φλούδες παλαιωμένης πικάντικης γραβιέρας
  • 1 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά (για τη σάλτσα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη σάλτσα)
  • 4 κ.σ. χυμό λεμονιού (για τη σάλτσα)
  • 4 κ.σ. πετιμέζι (για τη σάλτσα)
  • Αλάτι (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)
  • 4 φλιτζάνια σταμναγκάθι ωμό τρυφερό
  • 3 φλιτζάνια ραδίκια ωμά τρυφερά
  • 3 φλιτζάνια σπανάκι, μόνο τα πολύ τρυφερά φυλλαράκια
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • 1,5 φλιτζάνια φλούδες παλαιωμένης πικάντικης γραβιέρας
  • 1 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά (για τη σάλτσα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη σάλτσα)
  • 4 κ.σ. χυμό λεμονιού (για τη σάλτσα)
  • 4 κ.σ. πετιμέζι (για τη σάλτσα)
  • Αλάτι (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)