Recipe Search ResultsΣαλάτα με τσιπς από παντζάρια, αρακά και φλούδες κεφαλοτύρι
Ab logo
  • Σαλάτα με τσιπς από παντζάρια, αρακά και φλούδες κεφαλοτύρι

Σαλάτα με τσιπς από παντζάρια, αρακά και φλούδες κεφαλοτύρι

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Σαλάτα με τσιπς από παντζάρια, αρακά και φλούδες κεφαλοτύρι
Hard
1'- 30'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 2 μεγάλους βολβούς παντζάρια
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο ή κουκιά
  • 50 γρ. ψίχα καρυδιών χονδροκομμένη
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού φλούδα από κεφαλοτύρι
  • Αλάτι
  • λεμονιού ψιλοτριμμένη (για τη σάλτσα)
  • 1 (για τη σάλτσα) λεμόνι
  • 1 κουταλιά του τσαγιού μέλι (για τη σάλτσα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
  • αλάτι (για τη σάλτσα)
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • 1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο (για τη σάλτσα)
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι (για τη σάλτσα)
  • 2 μεγάλους βολβούς παντζάρια
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο ή κουκιά
  • 50 γρ. ψίχα καρυδιών χονδροκομμένη
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού φλούδα από κεφαλοτύρι
  • Αλάτι
  • λεμονιού ψιλοτριμμένη (για τη σάλτσα)
  • 1 (για τη σάλτσα) λεμόνι
  • 1 κουταλιά του τσαγιού μέλι (για τη σάλτσα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
  • αλάτι (για τη σάλτσα)
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • 1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο (για τη σάλτσα)
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι (για τη σάλτσα)