Σαλάτα με τσιπς από παντζάρια, αρακά και φλούδες κεφαλοτύρι
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Hard
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 μεγάλους βολβούς παντζάρια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο ή κουκιά
- 50 γρ. ψίχα καρυδιών χονδροκομμένη
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φλούδα από κεφαλοτύρι
- Αλάτι
- λεμονιού ψιλοτριμμένη (για τη σάλτσα)
- 1 (για τη σάλτσα) λεμόνι
- 1 κουταλιά του τσαγιού μέλι (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο (για τη σάλτσα)
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 2 μεγάλους βολβούς παντζάρια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο ή κουκιά
- 50 γρ. ψίχα καρυδιών χονδροκομμένη
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φλούδα από κεφαλοτύρι
- Αλάτι
- λεμονιού ψιλοτριμμένη (για τη σάλτσα)
- 1 (για τη σάλτσα) λεμόνι
- 1 κουταλιά του τσαγιού μέλι (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο (για τη σάλτσα)
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι (για τη σάλτσα)