Σαλάτα με βατόμουρα και χαλούμι
by Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Τίνα Webb

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 λεμόνι (χυμό)
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για το μαρινάρισμα
- 2 κ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
- Αλάτι
- πιπέρι
- 250 γρ. χαλούμι κομμένο σε 8 φέτες
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 8 φέτες προσούτο
- 1/2 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
- 1/2 φλιτζάνι φύλλα δυόσμου
- 1 χοντροκομμένη καρδιά σαλάτας
- 5 φύλλα (τρυφερά) παντζαριών
- 50 γρ. ρόκα χονδροκομμένη
- 50 γρ. καβουρντισμένα κουκουνάρια
- 1/2 λεμόνι (χυμό)
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για το μαρινάρισμα
- 2 κ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
- Αλάτι
- πιπέρι
- 250 γρ. χαλούμι κομμένο σε 8 φέτες
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 8 φέτες προσούτο
- 1/2 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
- 1/2 φλιτζάνι φύλλα δυόσμου
- 1 χοντροκομμένη καρδιά σαλάτας
- 5 φύλλα (τρυφερά) παντζαριών
- 50 γρ. ρόκα χονδροκομμένη
- 50 γρ. καβουρντισμένα κουκουνάρια