Σαλάτα ραντίτσιο, τυρί γκοργκοντζόλα, ρόδι και ξηρούς καρπούς
by Akis Petretzikis

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 τεμάχια ραντίτσιο
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για το ψήσιμο του ραντίτσιο
- 2 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο επιπλέον για το σερβίρισμα
- Αλάτι
- πιπέρι
- Βαλσάμικο ξίδι
- Σπόροι από 1 ρόδι
- 200 γρ γρ γκοργκοντζόλα κομμένη σε κύβους
- 100 γρ καρύδια (ψίχα)
- 100 γρ. ρόκα
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 τεμάχια ραντίτσιο
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για το ψήσιμο του ραντίτσιο
- 2 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο επιπλέον για το σερβίρισμα
- Αλάτι
- πιπέρι
- Βαλσάμικο ξίδι
- Σπόροι από 1 ρόδι
- 200 γρ γρ γκοργκοντζόλα κομμένη σε κύβους
- 100 γρ καρύδια (ψίχα)
- 100 γρ. ρόκα