Recipe Search ResultsΣαλάτα της Λαμπρής με πρασινάδες
Ab logo
  • Σαλάτα της Λαμπρής με πρασινάδες
  • Σαλάτα της Λαμπρής με πρασινάδες

Σαλάτα της Λαμπρής με πρασινάδες

by AB Food Stories

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Easter
Salad
Σαλάτα της Λαμπρής με πρασινάδες

Ingredients for 6 People

6 People
  • 2 μαρούλια
  • 2 ματσάκια ρόκα, κομμένα στα δύο
  • 10 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 ματσάκι άνηθος, χοντροκομμένος
  • 1 ματσάκι δυόσμος, χοντροκομμένος
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φετάκια
  • 2 πασχαλινά αβγά, κομμένα στα 4
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 2 λεμόνια (χυμός)
  • 1 κ.σ μουστάρδα Ντιζόν

Start cooking

Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε μια ευρύχωρη λεκάνη, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Μεταφέρουμε τα σαλατικά σε πιατέλα, σκορπίζουμε από πάνω τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Easter
Winter
Salad
  • Σαλάτα της Λαμπρής με πρασινάδες
  • Σαλάτα της Λαμπρής με πρασινάδες