Σαλάτα της Λαμπρής με πρασινάδες
by AB Food Stories

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 2 μαρούλια
- 2 ματσάκια ρόκα, κομμένα στα δύο
- 10 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 ματσάκι άνηθος, χοντροκομμένος
- 1 ματσάκι δυόσμος, χοντροκομμένος
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φετάκια
- 2 πασχαλινά αβγά, κομμένα στα 4
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 ml ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια (χυμός)
- 1 κ.σ μουστάρδα Ντιζόν
- 2 μαρούλια
- 2 ματσάκια ρόκα, κομμένα στα δύο
- 10 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 ματσάκι άνηθος, χοντροκομμένος
- 1 ματσάκι δυόσμος, χοντροκομμένος
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φετάκια
- 2 πασχαλινά αβγά, κομμένα στα 4
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 ml ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια (χυμός)
- 1 κ.σ μουστάρδα Ντιζόν