Σαρδέλες μπουρδέτο
by AB FOODSTORIES

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό σαρδέλες
- 3 πιπεριές χρωματιστές, κομμένες σε μπαστουνάκια
- 3 ώριμες ντομάτες, πολτοποιημένες
- 500 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 1 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ, κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 150 ml λευκό κρασί
- 50 ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κιλό σαρδέλες
- 3 πιπεριές χρωματιστές, κομμένες σε μπαστουνάκια
- 3 ώριμες ντομάτες, πολτοποιημένες
- 500 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 1 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ, κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 150 ml λευκό κρασί
- 50 ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι