Start cooking
1. Με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρούμε τις φλούδες από τα λεμόνια χωρίς να φτάσουμε στο λευκό μέρος τους και τις ψιλοκόβουμε όσο πιο λεπτά μπορούμε, μαζί με το σκόρδο και τον μαϊντανό. 2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. 3. Θρυμματίζουμε τα παξιμάδια και τα βάζουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τη γκρεμολάτα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. 4. Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τις σαρδέλες και τις τοποθετούμε τη μία δίπλα στην άλλη 5. Πασπαλίζουμε με αλάτι, περιχύνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό από τα λεμόνια και ψήνουμε για 25-30’. 6. Σερβίρουμε τις σαρδέλες πασπαλισμένες με την υπόλοιπη γκρεμολάτα.