Recipe Search ResultsΣαρλότ με κρέμα καραμέλας
Ab logo
  • Σαρλότ με κρέμα καραμέλας

Σαρλότ με κρέμα καραμέλας

by AB FOODSTORIES
Σαρλότ με κρέμα καραμέλας
Hard
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
8 servings
  • 100 γρ. φυτική κρέμα (Για την σάλτσα καραμέλας γάλακτος
  • 250 γρ. καραμέλες γάλακτος (Για την σάλτσα καραμέλας γάλακτος
  • 1 βανιλίνη (Για την κρέμα)
  • 3 κ. σ. γάλα, ζεστό (Για την κρέμα)
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη (Για την κρέμα)
  • 200 γρ. φυτική κρέμα, χτυπημένη σε σαντιγί (Για την κρέμα)
  • 200 γρ. τυρί μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια (Για την κρέμα)
  • 100 καραμέλες γάλακτος (Για την κρέμα)
  • 16 μπισκότα σαβαγιάρ (Για την σαρλότ)
  • 2 φύλλο ζελατίνης (Για την κρέμα)
  • 100 γρ. φυτική κρέμα (Για την σάλτσα καραμέλας γάλακτος
  • 250 γρ. καραμέλες γάλακτος (Για την σάλτσα καραμέλας γάλακτος
  • 1 βανιλίνη (Για την κρέμα)
  • 3 κ. σ. γάλα, ζεστό (Για την κρέμα)
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη (Για την κρέμα)
  • 200 γρ. φυτική κρέμα, χτυπημένη σε σαντιγί (Για την κρέμα)
  • 200 γρ. τυρί μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια (Για την κρέμα)
  • 100 καραμέλες γάλακτος (Για την κρέμα)
  • 16 μπισκότα σαβαγιάρ (Για την σαρλότ)
  • 2 φύλλο ζελατίνης (Για την κρέμα)