Recipe Search ResultsScrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ
Ab logo
  • Scrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ

Scrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Christmas
Main courses
Scrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ

Ingredients for 1 People

1 People
  • 8 αυγά, ελαφρά χτυπημένα σε ένα μπολ
  • 180 γρ. λουκάνικο chorizo, πολύ λεπτοκομμένο
  • 3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 180 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου δυόσμου
  • αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το λουκάνικο chorizo σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε κάθε τόσο, με ξύλινη κουτάλα, ώστε να κομματιάζονται συνέχεια και να μην γίνουν σαν ομελέτα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το τσένταρ και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσει το τυρί. Τα scrambled eggs είναι έτοιμα όταν τα αυγά στερεοποιηθούν (δηλαδή δεν υπάρχει ωμό, διάφανο ασπράδι) αλλά το μείγμα παραμείνει ελαφρά μελάτο, να μην στεγνώσει. Ρίχνουμε το δυόσμο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως, σε φέτες από φρυγανισμένο ψωμί.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Christmas
Brunch
Winter
Main courses
  • Scrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ