Σκαλτσούνια
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Easy
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 λεμόνι (ξύσμα) (για τη γέμιση)
- ανθόνερο (για τη γέμιση)
- 100 γρ. σκόνη αμυγδάλου (για τα σκαλτσούνια)
- 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό (για τα σκαλτσούνια)
- 200 γρ. Ζάχαρη (για τα σκαλτσούνια)
- 4 ασπράδια αβγού (για τα σκαλτσούνια)
- ζάχαρη άχνη (για τη γέμιση)
- 100 γρ. μαρμελάδα (για τη γέμιση)
- 50 γρ. σουσάμι (για τη γέμιση)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (για τη γέμιση)
- 400 γρ. αλεύρι
- 50 γρ. μέλι (για τη γέμιση)
- 200 γρ. καρύδι τριμμένο (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 140 γρ. χυμό από πορτοκάλι
- 80 γρ. τσίπουρο
- 120 γρ. ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι (ξύσμα) (για τη γέμιση)
- ανθόνερο (για τη γέμιση)
- 100 γρ. σκόνη αμυγδάλου (για τα σκαλτσούνια)
- 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό (για τα σκαλτσούνια)
- 200 γρ. Ζάχαρη (για τα σκαλτσούνια)
- 4 ασπράδια αβγού (για τα σκαλτσούνια)
- ζάχαρη άχνη (για τη γέμιση)
- 100 γρ. μαρμελάδα (για τη γέμιση)
- 50 γρ. σουσάμι (για τη γέμιση)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (για τη γέμιση)
- 400 γρ. αλεύρι
- 50 γρ. μέλι (για τη γέμιση)
- 200 γρ. καρύδι τριμμένο (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι