Start cooking
Βάζουμε τις μπανάνες στην κατάψυξη μέχρι να καθαρίσουμε τα κεράσια από τα κουκούτσια. Κατόπιν βάζουμε τους χουρμάδες και τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μαζί με ένα φλυτζάνι από το γάλα και πολτοποιούμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, τις μπανάνες, τα κεράσια και τα βατόμουρα συνεχίζουμε στο μπλέντερ για μερικά λεπτά ακόμη. Σερβίρουμε αμέσως σε 4 ποτήρια με πάγο και απολαμβάνουμε! Σημειώσεις για τη συνταγή: - Μπορούμε να αρωματίσουμε με λίγο ξύσμα από μοσχολέμονο, δύοσμο ή εκχύλισμα βανίλιας - Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε χουρμάδες προσθέτουμε μέλι σύμφωνα με τα γούστα μας - Εκτός από βατόμουρα μπορούμε να προσθέσουμε και βύσσινα - Μπορούμε να προσθέσουμε στο σερβίρισμα γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ στραγγιστό και κουβερτούρα τριμμένη