Smoothie με παντζάρι, γιαούρτι και κόκκινα φρούτα
by Food blogger Funky Cook
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Breakfast
Other

Ingredients for 2 People
- 500 ml ΝΟΥΝΟΥ Family
- 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ στραγγιστό
- 150 g Βρασμένο παντζάρι
- 200 g Παγωμένα κόκκινα φρούτα
- 1 Μπανάνα
- 1 κουτ. Γλυκού Μέλι
- 50 g Φρέσκο τζίντζερ
- 5 Φύλλα δυόσμου
- 1 Μοσχολέμονο
- Κανέλα
Start cooking
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τα παντζάρια και την μπανάνα με το γάλα για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το τζίντερ, τα παγωμένα κόκκινα φρούτα, την κανέλα και το χυμό του μοσχολέμονου, χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον ψιλοκομμένο δυόσμο και το μέλι. Ετοιμάζουμε σε 4 ποτήρια με πάγο μοιράζουμε το γιαούρτι στα ποτήρια, γεμίζουμε με το smoothie και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Breakfast
Breakfast
Other