Σοκολατένια γκανάς με γάλα καρύδας και χυμό φράουλας
by AB Food Stories

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 30 g μέλι
- 1 kg φρέσκες φράουλες
- 1 λάιμ (χυμός και ξύσμα)
- 2 κουτ. σούπας κοπανισμένα φιστίκια Αιγίνης (για το σερβίρισμα)
- 400 g κουβερτούρα 55% κακάο (για την γκανάς)
- 220 g γάλα καρύδας, χτυπημένο με το μίξερ (για την γκανάς)
- 30 ml λικέρ μαστίχας (για την γκανάς)
- 30 g μέλι
- 1 kg φρέσκες φράουλες
- 1 λάιμ (χυμός και ξύσμα)
- 2 κουτ. σούπας κοπανισμένα φιστίκια Αιγίνης (για το σερβίρισμα)
- 400 g κουβερτούρα 55% κακάο (για την γκανάς)
- 220 g γάλα καρύδας, χτυπημένο με το μίξερ (για την γκανάς)
- 30 ml λικέρ μαστίχας (για την γκανάς)