Σολομός ατμού με μουσελίν γαρίδας
by Βίκυ Σμυρλή

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 φιλέτα σολομού παβέ
- νερό για το τηγάνι
- 1 κιλό γαριδούλα ψιλή (για τις γαρίδες)
- 1 φύλλο δάφνης (για τις γαρίδες)
- 1 κουταλιά του τσαγιού κόκκους πιπεριού (για τις γαρίδες)
- 1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση (για τις γαρίδες)
- 1,5 λίτρα νερό (για τις γαρίδες)
- 1/2 φλιτζάνι σέρι ξηρό ή λευκό κρασί (για τη μουσελίν γαρίδας)
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (για τη μουσελίν γαρίδας)
- αλάτι
- πιπέρι αν χρειαστεί (για τη μουσελίν γαρίδας)
- 1,5 φλιτζάνια ζωμό από τις γαρίδες (για τη μουσελίν γαρίδας)
- 4 φιλέτα σολομού παβέ
- νερό για το τηγάνι
- 1 κιλό γαριδούλα ψιλή (για τις γαρίδες)
- 1 φύλλο δάφνης (για τις γαρίδες)
- 1 κουταλιά του τσαγιού κόκκους πιπεριού (για τις γαρίδες)
- 1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση (για τις γαρίδες)
- 1,5 λίτρα νερό (για τις γαρίδες)
- 1/2 φλιτζάνι σέρι ξηρό ή λευκό κρασί (για τη μουσελίν γαρίδας)
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (για τη μουσελίν γαρίδας)
- αλάτι
- πιπέρι αν χρειαστεί (για τη μουσελίν γαρίδας)
- 1,5 φλιτζάνια ζωμό από τις γαρίδες (για τη μουσελίν γαρίδας)