Σολομός με σάλτσα σαμπάνιας
by Βίκυ Σμυρλή

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 φιλέτα σολομού παβέ
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο λιωμένο
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 10 κρεμμυδάκια μόνο το άσπρο σε λεπτές ροδέλες(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 4 κουταλιές της σούπας κρασί άσπρο ξηρό(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 4 μανιτάρια φρέσκα σε λεπτές ροδέλες(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 6 κουταλιές της σούπας σαμπάνια ξηρή(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- αλάτι
- πιπέρι άσπρο
- 240 ml κρέμα γάλακτος μαγειρικής(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα τσάιβς(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 4 φιλέτα σολομού παβέ
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο λιωμένο
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 10 κρεμμυδάκια μόνο το άσπρο σε λεπτές ροδέλες(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 4 κουταλιές της σούπας κρασί άσπρο ξηρό(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 4 μανιτάρια φρέσκα σε λεπτές ροδέλες(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 6 κουταλιές της σούπας σαμπάνια ξηρή(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- αλάτι
- πιπέρι άσπρο
- 240 ml κρέμα γάλακτος μαγειρικής(για τη σάλτσα σαμπάνιας)
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα τσάιβς(για τη σάλτσα σαμπάνιας)