Start cooking
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τη γλυκοπατάτα για περίπου 15 λεπτά να μαλακώσει. Στραγγίζουμε, τη βάζουμε σε πιάτο και τη λιώνουμε. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά στο ελαιόλαδο αρχικά το πράσο, να μαλακώσει, και στη συνέχεια προσθέτουμε το καρότο, την πιπεριά, το σκόρδο και την κάππαρη. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε και τα ψάρια.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με λίγο από το γάλα, ώστε να γίνει μια κρέμα, μετά ρίχνουμε και το υπόλοιπο γάλα και περιχύνουμε το φαγητό μέσα στο τηγάνι. Ξαναβάζουμε στη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία, να πάρει μια βράση, και αποσύρουμε.
Λαδώνουμε 2 ατομικά πυρεξάκια και μοιράζουμε μέσα το μείγμα λαχανικών-ψαριών. Από πάνω στρώνουμε ομοιόμορφα τον πουρέ και με το κουνουπίδι φτιάχνουμε το σχέδιο που θέλουμε. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το τσένταρ και ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 20 λεπτά.