Σουφλέ ατομικά με δύο ειδών ψάρια και λαχανικά
by AB Food Stories

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 150 g φιλέτο γλώσσας ή άλλου λευκού ψαριού, σε κυβάκια
- 150 g φιλέτο σολομού σε κυβάκια
- 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ
- αλάτι
- 200 ml γάλα
- πιπέρι
- 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος
- 100 g κουνουπίδι
- 2 κουτ. σούπας τυρί τσένταρ, τριμμένο
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1 πατάτα
- 1 καρότο, σε κυβάκια
- 1 πράσινη πιπεριά, σε κυβάκια
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού κάππαρη (ξαλμυρισμένη), ψιλοκομμένη
- 150 g φιλέτο γλώσσας ή άλλου λευκού ψαριού, σε κυβάκια
- 150 g φιλέτο σολομού σε κυβάκια
- 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ
- αλάτι
- 200 ml γάλα
- πιπέρι
- 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος
- 100 g κουνουπίδι
- 2 κουτ. σούπας τυρί τσένταρ, τριμμένο
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1 πατάτα
- 1 καρότο, σε κυβάκια
- 1 πράσινη πιπεριά, σε κυβάκια
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο