Recipe Search ResultsΣουφλέ ατομικά με δύο ειδών ψάρια και λαχανικά
Ab logo
  • Σουφλέ ατομικά με δύο ειδών ψάρια και λαχανικά

Σουφλέ ατομικά με δύο ειδών ψάρια και λαχανικά

by AB Food Stories
Σουφλέ ατομικά με δύο ειδών ψάρια και λαχανικά
Average
31'- 60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
2 servings
  • 150 g φιλέτο γλώσσας ή άλλου λευκού ψαριού, σε κυβάκια
  • 150 g φιλέτο σολομού σε κυβάκια
  • 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ
  • αλάτι
  • 200 ml γάλα
  • πιπέρι
  • 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 100 g κουνουπίδι
  • 2 κουτ. σούπας τυρί τσένταρ, τριμμένο
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1 πατάτα
  • 1 καρότο, σε κυβάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά, σε κυβάκια
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού κάππαρη (ξαλμυρισμένη), ψιλοκομμένη
  • 150 g φιλέτο γλώσσας ή άλλου λευκού ψαριού, σε κυβάκια
  • 150 g φιλέτο σολομού σε κυβάκια
  • 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ
  • αλάτι
  • 200 ml γάλα
  • πιπέρι
  • 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 100 g κουνουπίδι
  • 2 κουτ. σούπας τυρί τσένταρ, τριμμένο
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1 πατάτα
  • 1 καρότο, σε κυβάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά, σε κυβάκια
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο