Σούπα από κολοκύθα με κάστανα, μπέϊκον και κρουτόν
by Akis Petretzikis

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 500 γρ κολοκύθα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 250 γρ κάστανα βρασμένα, ξεφλουδισμένα και χοντροκομμένα
- 1 μεγάλο κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο
- 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
- 1 κουτ. γλυκού μίγμα 5 μπαχαρικών
- 1 πρέζα κανέλα
- 250 γρ κρέμα γάλακτος
- 125 γρ φέτες μπέικον κομμένο σε μικρές, φαρδιές λωρίδες
- 4 φέτες ψωμί του τοστ κομμένες σε κύβους
- Φύλλο θυμαριού για το σερβίρισμα
- 500 γρ κολοκύθα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 250 γρ κάστανα βρασμένα, ξεφλουδισμένα και χοντροκομμένα
- 1 μεγάλο κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο
- 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
- 1 κουτ. γλυκού μίγμα 5 μπαχαρικών
- 1 πρέζα κανέλα
- 250 γρ κρέμα γάλακτος
- 125 γρ φέτες μπέικον κομμένο σε μικρές, φαρδιές λωρίδες
- 4 φέτες ψωμί του τοστ κομμένες σε κύβους
- Φύλλο θυμαριού για το σερβίρισμα