Σούπα κολοκύθας με θυμάρι και κρουτόν μήλου
by AB FOODSTORIES

Easy
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 2 κ.σ. μαργαρίνη
- 1 κιλό ψίχα κολοκύθας, σε κομμάτια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 γλυκοπατάτα (ή απλή πατάτα), καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
- 750 ml ζωμός λαχανικών (ή ίση ποσότητα πράσινο τσάι)
- 1 κ.γ. ξερό ή φρέσκο θυμάρι
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 420 γρ. γάλα καρύδας
- χυμός λεμονιού, κατά το γούστο μας
- 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 2 κ.σ. μαργαρίνη
- 1 κιλό ψίχα κολοκύθας, σε κομμάτια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 γλυκοπατάτα (ή απλή πατάτα), καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
- 750 ml ζωμός λαχανικών (ή ίση ποσότητα πράσινο τσάι)
- 1 κ.γ. ξερό ή φρέσκο θυμάρι
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 420 γρ. γάλα καρύδας
- χυμός λεμονιού, κατά το γούστο μας
- 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας