Σούπα με μοσχάρι με μανιτάρια και γιαούρτι
Difficulty
AverageDuration
>60'Pricing
LowRating
5 of 5Classic
Sunday Course
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 600 g μοσχάρι για κατσαρόλα
- 250 g μανιτάρια λευκά
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 καρότο
- 2 πατάτες
- 1 κουτ. σούπας τοματοπελτές
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1500 ml ζωμός βοδινού
- 50 ml ελαιόλαδο
- 150 g γιαούρτι στραγγιστό
- αλάτι
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7074450
7064278
7063924
7064181
Load 4 more products
Start cooking
1. Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. 2. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο, σοτάρουμε για 2’, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για 1’. 3. Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ, το θυμάρι, τη ζάχαρη, την πάπρικα και 1000ml ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 75’. 4. Κόβουμε τα μανιτάρια στη μέση, τις πατάτες σε μέτρια κομμάτια και το καρότο σε χοντρές ροδέλες και προσθέτουμε αλατοπίπερο. 5. Ρίχνουμε τα λαχανικά και τυχόν επιπλέον ζωμό. 6. Βράζουμε για ακόμη 20’, αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει για 15’. 7. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με λίγο από το ζωμό της σούπας, περιχύνουμε τη σούπα και σερβίρουμε!
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Sunday Course
Lunch
Winter
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7074450
7064278
7063924
7064181
Load 4 more products