Σούπα με μοσχάρι με μανιτάρια και γιαούρτι

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 600 g μοσχάρι για κατσαρόλα
- 250 g μανιτάρια λευκά
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 καρότο
- 2 πατάτες
- 1 κουτ. σούπας τοματοπελτές
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1500 ml ζωμός βοδινού
- 50 ml ελαιόλαδο
- 150 g γιαούρτι στραγγιστό
- αλάτι
- πιπέρι
- 600 g μοσχάρι για κατσαρόλα
- 250 g μανιτάρια λευκά
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 καρότο
- 2 πατάτες
- 1 κουτ. σούπας τοματοπελτές
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1500 ml ζωμός βοδινού
- 50 ml ελαιόλαδο
- 150 g γιαούρτι στραγγιστό
- αλάτι