Recipe Search ResultsΣούπα παντζαριού με γιαούρτι και τραγανά τσιπς από απάκι
Ab logo
  • Σούπα παντζαριού με γιαούρτι και τραγανά τσιπς από απάκι

Σούπα παντζαριού με γιαούρτι και τραγανά τσιπς από απάκι

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Σούπα παντζαριού με γιαούρτι και τραγανά τσιπς από απάκι
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1,5 κιλά φρέσκα, ωμά παντζάρια
  • 2 μεγάλα καρότα (τριμμένα και ξεφλουδισμένα)
  • 1 μέτριο λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο (ξεφλουδισμένες)
  • 5 κουταλιές σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1,5 λίτρα ζωμό λαχανικών
  • 1 κουταλιά σούπας χυμόλεμονιού
  • 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι ή ξινόγαλο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες φετούλες από απάκι
  • 1,5 κιλά φρέσκα, ωμά παντζάρια
  • 2 μεγάλα καρότα (τριμμένα και ξεφλουδισμένα)
  • 1 μέτριο λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο (ξεφλουδισμένες)
  • 5 κουταλιές σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1,5 λίτρα ζωμό λαχανικών
  • 1 κουταλιά σούπας χυμόλεμονιού
  • 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι ή ξινόγαλο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες φετούλες από απάκι