Σούπα βελουτέ με τραχανά και αβγοτάραχο
by Βίκυ Σμυρλή

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 φλιτζάνια γλυκό τραχανά, αλευρένιο
- 5 φλιτζάνια γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 60 γρ. αβγοτάραχο σε πολύ λεπτές φετούλες για διακόσμηση
- 2 φλιτζάνια γλυκό τραχανά, αλευρένιο
- 5 φλιτζάνια γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 60 γρ. αβγοτάραχο σε πολύ λεπτές φετούλες για διακόσμηση