Σουσαμοπιτάκια με σιρόπι λουίζας
by Κωνσταντίνος Μπάρδης

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού
- 120 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 250 γρ. σουσάμι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 1/4 κουταλάκι γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη
- 350 γρ. Ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 2 κουταλιές σούπας σουσάμι για το πασπάλισμα
- 200 γρ. νερό (για το σιρόπι)
- 2 κλαδάκια φρέσκα φύλλα λουίζας (για το σιρόπι)
- 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού
- 120 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 250 γρ. σουσάμι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 1/4 κουταλάκι γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη
- 350 γρ. Ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 2 κουταλιές σούπας σουσάμι για το πασπάλισμα
- 200 γρ. νερό (για το σιρόπι)
- 2 κλαδάκια φρέσκα φύλλα λουίζας (για το σιρόπι)