Σουτζουκάκια για το Κυριακάτικο τραπέζι
"Το #MadewithAB συνεχίζεται το 2018 με γεύσεις οικονομικές, γεύσεις Μεσογειακές, γεύσεις από τον τόπο μας... Τα σουτζουκάκια είναι μια γευστική και πολύ οικονομική συνταγή για το Κυριακάτικό τραπέζι!
"

Easy
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 g σάλτσα τομάτας (για την σάλτσα)
- αλάτι (για την σάλτσα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για την σάλτσα)
- 20 ml ελαιόλαδο (για την σάλτσα)
- 4 κόκκοι κόκκοι μπαχάρι (για την σάλτσα)
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη (για την σάλτσα)
- 100 ml κόκκινο κρασί (για την σάλτσα)
- 2 σκελίδες σκελίδες σκόρδο (για την σάλτσα)
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο (για την σάλτσα)
- 4 σκελίδες σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες (για τα σουτζουκάκια)
- αλάτι (για τα σουτζουκάκια)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τα σουτζουκάκια)
- 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο (για τα σουτζουκάκια)
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα (για τα σουτζουκάκια)
- 1/2 κουτ. γλυκού κύμινο (για τα σουτζουκάκια)
- 100 ml κόκκινο κρασί (για τα σουτζουκάκια)
- 3 φέτες ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού (για τα σουτζουκάκια)
- 500 g σάλτσα τομάτας (για την σάλτσα)
- αλάτι (για την σάλτσα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για την σάλτσα)
- 20 ml ελαιόλαδο (για την σάλτσα)
- 4 κόκκοι κόκκοι μπαχάρι (για την σάλτσα)
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη (για την σάλτσα)
- 100 ml κόκκινο κρασί (για την σάλτσα)
- 2 σκελίδες σκελίδες σκόρδο (για την σάλτσα)
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο (για την σάλτσα)
- 4 σκελίδες σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες (για τα σουτζουκάκια)
- αλάτι (για τα σουτζουκάκια)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τα σουτζουκάκια)
- 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο (για τα σουτζουκάκια)
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα (για τα σουτζουκάκια)
- 1/2 κουτ. γλυκού κύμινο (για τα σουτζουκάκια)