facebook-pixel
Recipe Search ResultsΣουβλάκια με κεφτεδάκια πολίτικα και ντοματίνια
Ab logo
  • Σουβλάκια με κεφτεδάκια πολίτικα και ντοματίνια
Σουβλάκια με κεφτεδάκια πολίτικα και ντοματίνια

Σουβλάκια με κεφτεδάκια πολίτικα και ντοματίνια

by AB FOODSTORIES
Easy
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients forPeople

10 servings
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, τριμμένες
  • 1 αβγό
  • 2-3 φέτες μπαγιάτικο χωριάτικο ψωμί, μουλιασμένο και στυμμένο, χωρίς την κόρα
  • 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • καλαμποκέλαιο, για το τηγάνισμα
  • αλεύρι, για το τηγάνισμα
  • 20 ντοματίνια
  • 1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, τριμμένες
  • 1 αβγό
  • 2-3 φέτες μπαγιάτικο χωριάτικο ψωμί, μουλιασμένο και στυμμένο, χωρίς την κόρα
  • 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • καλαμποκέλαιο, για το τηγάνισμα
  • αλεύρι, για το τηγάνισμα
  • 20 ντοματίνια
  • 1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

Start cooking

Κεφτέδες: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά για 10 λεπτά, να αφρατέψει το μείγμα.
Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια μεγέθους καρυδιού. Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το καλαμποκέλαιο και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια, σε δόσεις, σε μέτρια φωτιά.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από το λάδι και φτιάχνουμε τα σουβλάκια περνώντας από το καλαμάκι εναλλάξ ένα κεφτεδάκι και ένα ντοματίνι.
Συνολικά κάθε σουβλάκι θα περιέχει από 3 κεφτεδάκια και 2 ντοματίνια.  

 

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Barbeque,Father's day,Fat Thursday,Student's Meal
Lunch,Dinner
All seasons
Main courses