Σουβλάκια με κεφτεδάκια πολίτικα και ντοματίνια
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
31'- 60'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Barbeque,Father's day,Fat Thursday,Student's Meal
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 10 People
- 50 ml ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 2 σκελίδες σκόρδου, τριμμένες
- 1 αβγό
- 2-3 φέτες μπαγιάτικο χωριάτικο ψωμί, μουλιασμένο και στυμμένο, χωρίς την κόρα
- 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- καλαμποκέλαιο, για το τηγάνισμα
- αλεύρι, για το τηγάνισμα
- 20 ντοματίνια
- 1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
Shop this recipe
Essential ingredients
7143658
7064486
7064241
7133107
Load 4 more products
Start cooking
Κεφτέδες: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά για 10 λεπτά, να αφρατέψει το μείγμα.
Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια μεγέθους καρυδιού. Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το καλαμποκέλαιο και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια, σε δόσεις, σε μέτρια φωτιά.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από το λάδι και φτιάχνουμε τα σουβλάκια περνώντας από το καλαμάκι εναλλάξ ένα κεφτεδάκι και ένα ντοματίνι.
Συνολικά κάθε σουβλάκι θα περιέχει από 3 κεφτεδάκια και 2 ντοματίνια.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Barbeque,Father's day,Fat Thursday,Student's Meal
Lunch,Dinner
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7143658
7064486
7064241
7133107
Load 4 more products