Κεφτέδες: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά για 10 λεπτά, να αφρατέψει το μείγμα.
Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια μεγέθους καρυδιού. Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το καλαμποκέλαιο και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια, σε δόσεις, σε μέτρια φωτιά.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από το λάδι και φτιάχνουμε τα σουβλάκια περνώντας από το καλαμάκι εναλλάξ ένα κεφτεδάκι και ένα ντοματίνι.
Συνολικά κάθε σουβλάκι θα περιέχει από 3 κεφτεδάκια και 2 ντοματίνια.