Recipe Search ResultsΣπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου
Ab logo
  • Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου

Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου

by MISKO
Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου
Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου
Easy
1'- 30'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
2 servings
  • 500 g Σπαγγέτι Νο6 MISKO
  • 150 g απάκι λεπτοκομμένο
  • 2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 60 ml ρακή
  • 250 g ανθότυρο Κρήτης θρυμματισμένο
  • 4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 500 g Σπαγγέτι Νο6 MISKO
  • 150 g απάκι λεπτοκομμένο
  • 2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 60 ml ρακή
  • 250 g ανθότυρο Κρήτης θρυμματισμένο
  • 4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι