Start cooking
Σοτάρουμε με ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε τα θαλασσινά και το πιπέρι για 5 λεπτά. Κατόπιν, τα σβήνουμε με το κρασί.Προσθέτουμε το μαϊντανό, τη ρίγανη και τις τομάτες και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει.Βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά (αν τα θέλουμε αλντέντε) και τα σουρώνουμε. Τέλος,ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι με τα θαλασσινά, τα ανακατεύουμε καλά και τα σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα