Spaghetti aglio, olio e pepperoncino
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και ο chef Marko Rossi σας ταξιδεύουν στην Ιταλία με τα ζυμαρικά Cucina Bella και μια παραδοσιακή συνταγή - Spaghetti aglio, olio e pepperoncino
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 400 g CUCINA BELLA SPAGHETTI N.7
- 1 φρέσκο κόκκινο τσίλι
- 60 ml ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 χούφτα μαϊντανός
- τριμμένη παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
- αλάτι
- βούτυρο
Shop this recipe
Essential ingredients
7341236
7143658
7064241
7064307
Load 3 more products
Start cooking
1.Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου για να διατηρηθούν al dente. 2.Κόβουμε τις σκελίδες του σκόρδου σε λεπτές φέτες, το τσίλι και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό. 3.Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο με το τσίλι για 2-3’. 4.Προσθέτουμε λίγο νερό από τα μακαρόνια με μία μεγάλη κουτάλα, μία πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε. 5.Σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τον μαϊντανό και ανακατεύουμε για 1’. 6.Σβήνουμε τη φωτιά, ανακατεύουμε με λίγο βούτυρο και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7341236
7143658
7064241
7064307
Load 3 more products