Σπαγκέτι με αχιβάδες
by AB FOODSTORIES

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 450 γρ. σπαγκέτι
- 6 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 2 μέτριες σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 ματσάκι μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος
- 1 φρέσκια πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένες (προαιρετικά)
- 1 κιλό φρέσκες αχιβάδες, ξεπλυμένες σε νερό και βουρτσισμένες σχολαστικά
- 225 γρ. κονκασέ (προαιρετικά)
- 450 γρ. σπαγκέτι
- 6 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 2 μέτριες σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 ματσάκι μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος
- 1 φρέσκια πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένες (προαιρετικά)
- 1 κιλό φρέσκες αχιβάδες, ξεπλυμένες σε νερό και βουρτσισμένες σχολαστικά
- 225 γρ. κονκασέ (προαιρετικά)