Σπάλα χοιρίνη στον φούρνο και πουρέ από μήλο και σέλερι
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 2 κουταλιές σούπας Dijon μελιού μουστάρδα
- Αλάτι
- πιπέρι (για τον πουρέ)
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο αγελαδινό (για τον πουρέ)
- 1 φλιτζάνι γάλα (για τον πουρέ)
- 3 κοτσανάκια σέλερι (για τον πουρέ)
- 2 (για τον πουρέ) μήλα ξινά
- 4 πατάτες μέτριες (για τον πουρέ)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 3 κιλά χοιρινή σπάλα με τα κόκκαλα
- 3/4 φλιτζάνι φρέσκα χοντροκομμένα ψίχουλα λευκού ψωμιού
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένος πλατύφυλλος μαϊντανός
- 1 κουταλάκι γλυκού τριμμένη πάπρικα
- 1 κουταλάκι γλυκού τριμμένοι σπόροι κύμινο
- 2 μικρά κρεμμύδια λευκά ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 3 κουταλιές σούπας ανάλατο βούτυρο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σούπας Dijon μελιού μουστάρδα
- Αλάτι
- πιπέρι (για τον πουρέ)
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο αγελαδινό (για τον πουρέ)
- 1 φλιτζάνι γάλα (για τον πουρέ)
- 3 κοτσανάκια σέλερι (για τον πουρέ)
- 2 (για τον πουρέ) μήλα ξινά
- 4 πατάτες μέτριες (για τον πουρέ)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 3 κιλά χοιρινή σπάλα με τα κόκκαλα
- 3/4 φλιτζάνι φρέσκα χοντροκομμένα ψίχουλα λευκού ψωμιού
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένος πλατύφυλλος μαϊντανός
- 1 κουταλάκι γλυκού τριμμένη πάπρικα
- 1 κουταλάκι γλυκού τριμμένοι σπόροι κύμινο