Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι
by AB FOODSTORIES

Easy
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες με το κόκαλο, κομμένες σε 3-4 κομμάτια η καθεμία
- 40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν (Για το λαδολέμονο)
- 90 ml ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)
- 40 ml χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)
- 30 ml μέλι διαλυμένο σε 30 ml νερό καυτό μαζί με 1 φακελάκι κρόκο κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
- 8 κλαράκια θυμάρι (Για το λαδολέμονο)
- 1 φακελάκι κρόκος Κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
- 3 σκελίδα σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένη και χοντροκομμένη (Για το λαδολέμονο)
- αλάτι (Για το λαδολέμονο)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το λαδολέμονο)
- 4 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες με το κόκαλο, κομμένες σε 3-4 κομμάτια η καθεμία
- 40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν (Για το λαδολέμονο)
- 90 ml ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)
- 40 ml χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)
- 30 ml μέλι διαλυμένο σε 30 ml νερό καυτό μαζί με 1 φακελάκι κρόκο κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
- 8 κλαράκια θυμάρι (Για το λαδολέμονο)
- 1 φακελάκι κρόκος Κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
- 3 σκελίδα σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένη και χοντροκομμένη (Για το λαδολέμονο)
- αλάτι (Για το λαδολέμονο)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το λαδολέμονο)