Recipe Search ResultsΣπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι
Ab logo
  • Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι

Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι

by AB FOODSTORIES
Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι
Easy
31'- 60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 4 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες με το κόκαλο, κομμένες σε 3-4 κομμάτια η καθεμία
  • 40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν (Για το λαδολέμονο)
  • 90 ml ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)
  • 40 ml χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)
  • 30 ml μέλι διαλυμένο σε 30 ml νερό καυτό μαζί με 1 φακελάκι κρόκο κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
  • 8 κλαράκια θυμάρι (Για το λαδολέμονο)
  • 1 φακελάκι κρόκος Κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
  • 3 σκελίδα σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένη και χοντροκομμένη (Για το λαδολέμονο)
  • αλάτι (Για το λαδολέμονο)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το λαδολέμονο)
  • 4 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες με το κόκαλο, κομμένες σε 3-4 κομμάτια η καθεμία
  • 40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν (Για το λαδολέμονο)
  • 90 ml ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)
  • 40 ml χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)
  • 30 ml μέλι διαλυμένο σε 30 ml νερό καυτό μαζί με 1 φακελάκι κρόκο κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
  • 8 κλαράκια θυμάρι (Για το λαδολέμονο)
  • 1 φακελάκι κρόκος Κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
  • 3 σκελίδα σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένη και χοντροκομμένη (Για το λαδολέμονο)
  • αλάτι (Για το λαδολέμονο)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το λαδολέμονο)