Σπανάκι στο φούρνο με τομάτα και φέτα
by MADEWITHAB
Σπανάκι στο φούρνο με τομάτα και φέτα

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1000 g σπανάκι, καθαρισμένο και χοντροκομμένο
- 1 μάτσο σέσκουλα, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μυρωδικά, ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 400 g αποφλοιωμένες τομάτες
- 80 ml ελαιόλαδο
- 300 g φέτα
- 100 ml νερό
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι για την αβγοσαλάτα
- αλάτι για την αβγοσαλάτα
- 1000 g σπανάκι, καθαρισμένο και χοντροκομμένο
- 1 μάτσο σέσκουλα, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μυρωδικά, ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 400 g αποφλοιωμένες τομάτες
- 80 ml ελαιόλαδο
- 300 g φέτα
- 100 ml νερό
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι για την αβγοσαλάτα
- αλάτι για την αβγοσαλάτα