Σπανακοπιτάκια με αβοκάντο
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 10 servings
- 250 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο
- 1 αβοκάντο μέτριο, λιωμένο με πιρούνι
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 1/4 κ. γ. μαραθόσπορος, τριμμένος
- 1/4 μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 1 κ. γ. χυμός λεμονιού
- 50 γρ. κρουτόν, ελαφρά κοπανισμένα σαν μεγάλα ψίχουλα
- 40 γρ. κουκουνάρια καβουρντισμένα ή καρύδια
- 80 γρ. φέτα ή 60 γρ. γραβιέρα, χοντροτριμμένη
- 1/2 κ. γ. δυόσμος ξερός ή 6 φύλλα φρέσκα, χοντροκομμένα
- 2 κ. σ. άνηθος φρέσκος
- 30 ml ελαιόλαδο
- 250 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο
- 1 αβοκάντο μέτριο, λιωμένο με πιρούνι
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 1/4 κ. γ. μαραθόσπορος, τριμμένος
- 1/4 μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 1 κ. γ. χυμός λεμονιού
- 50 γρ. κρουτόν, ελαφρά κοπανισμένα σαν μεγάλα ψίχουλα
- 40 γρ. κουκουνάρια καβουρντισμένα ή καρύδια
- 80 γρ. φέτα ή 60 γρ. γραβιέρα, χοντροτριμμένη
- 1/2 κ. γ. δυόσμος ξερός ή 6 φύλλα φρέσκα, χοντροκομμένα
- 2 κ. σ. άνηθος φρέσκος
- 30 ml ελαιόλαδο