Σπαράγγια με βινεγκρέτ φέτας και άρωμα λουΐζας
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- λουΐζας
- 30 φύλλα σπανακια
- ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 αβγό ολόκληρο
- αλάτι
- 1 κιλό σπαράγγια, καθαρισμένα
- 150 g. φέτα
- 80 ml άσπρο ξίδι
- 300 ml σπορέλαιο
- λουΐζας
- 30 φύλλα σπανακια
- ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 αβγό ολόκληρο
- αλάτι
- 1 κιλό σπαράγγια, καθαρισμένα
- 150 g. φέτα
- 80 ml άσπρο ξίδι
- 300 ml σπορέλαιο