Recipe Search ResultsΣπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα
Ab logo
  • Σπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα

Σπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα

by AB Food Stories

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Side dishes
Σπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα

Ingredients for 4 People

4 People
  • 500 g σπαράγγια
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 150 g τριμμένη μοτσαρέλα

Start cooking

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα αντικολλητικό ταψάκι και στρώνουμε εκεί τα σπαράγγια, καθαρισμένα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Ραντίζουμε τα σπαράγγια και ανακατεύουμε καλά, για να βραχούν καλά. Ψήνουμε για 10-15 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε τη μοτσαρέλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5 λεπτά ακόμα, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Other
All seasons
Side dishes
  • Σπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα