Σπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα
by AB Food Stories
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Side dishes

Ingredients for 4 People
- 500 g σπαράγγια
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- αλάτι
- πιπέρι
- 150 g τριμμένη μοτσαρέλα
Start cooking
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα αντικολλητικό ταψάκι και στρώνουμε εκεί τα σπαράγγια, καθαρισμένα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Ραντίζουμε τα σπαράγγια και ανακατεύουμε καλά, για να βραχούν καλά. Ψήνουμε για 10-15 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε τη μοτσαρέλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5 λεπτά ακόμα, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Other
All seasons
Side dishes