Start cooking
1) Βάζουμε τα φουντούκια σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα. 2) Βάζουμε την κουβερτούρα και το γάλα καρύδας σε ανοξείδωτο μπολ. Βάζουμε το μπολ πάνω από μικρή κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, προσέχοντας να μην ακουμπά το μπολ το νερό. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το γάλα καρύδας, ανακατεύοντας απαλά με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής, μέχρι να γίνει λείο σοκολατένιο μείγμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά. 3) Προσθέτουμε το ταχίνι με κακάο και το μέλι και ανακατεύουμε καλά. 4) Ανακατεύουμε τα φουντούκια στο μείγμα σοκολάτας. Αποθηκεύουμε σε αεροστεγές βάζο στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.