Start cooking
1. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα, το ξύσμα, τη βανιλλίνη, τη φρυγανιά, τις σταφίδες και την καρυδόψιχα. 2. Κόβουμε τα μήλα και τα αχλάδια σε λεπτές φέτες και τα περιχύνουμε με το ρούμι, προσθέτουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. 3. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας επάνω αντικολλητικό χαρτί, απλώνουμε τη γέμιση και κλείνουμε σε ρολό. 4. Τοποθετούμε το στρούντελ σε δίσκο ψησίματος , αλείφουμε όλη την επιφάνεια με το ασπράδι και πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο. 5. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στο αερόθερμο, για 45’ στους 180οC. 6. Σερβίρουμε το στρούντελ κομμένο σε φέτες με παγωτό ή σαντιγί, αν θέλουμε.