Στρούντελ με σπανάκι και κουκουνάρι
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 5 φύλλα κρούστας
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη γέμιση)
- 450 γρ. σπανάκι φρέσκο (για τη γέμιση)
- 350 γρ. Ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές σούπας γεμάτες κουκουνάρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα πιπέρι (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για τη γέμιση)
- 5 φύλλα κρούστας
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη γέμιση)
- 450 γρ. σπανάκι φρέσκο (για τη γέμιση)
- 350 γρ. Ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές σούπας γεμάτες κουκουνάρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα πιπέρι (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για τη γέμιση)