Recipe Search ResultsΣτρούντελ με σπανάκι και κουκουνάρι
Ab logo
  • Στρούντελ με σπανάκι και κουκουνάρι

Στρούντελ με σπανάκι και κουκουνάρι

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Στρούντελ με σπανάκι και κουκουνάρι
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 5 φύλλα κρούστας
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη γέμιση)
  • 450 γρ. σπανάκι φρέσκο (για τη γέμιση)
  • 350 γρ. Ανθότυρο (για τη γέμιση)
  • 2 κουταλιές σούπας γεμάτες κουκουνάρι (για τη γέμιση)
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1 πρέζα πιπέρι (για τη γέμιση)
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για τη γέμιση)
  • 5 φύλλα κρούστας
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη γέμιση)
  • 450 γρ. σπανάκι φρέσκο (για τη γέμιση)
  • 350 γρ. Ανθότυρο (για τη γέμιση)
  • 2 κουταλιές σούπας γεμάτες κουκουνάρι (για τη γέμιση)
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1 πρέζα πιπέρι (για τη γέμιση)
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για τη γέμιση)