Τα γεμιστά της Δευτέρας
by #MadeWithAB
Φαγητό κάθε μέρα & παντού

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια, τριμμένα
- 80 ml ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 2 κ. σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο (σε αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά για 2 -3 λεπτά)
- 1 ματσάκι βασιλικός, ψιλοκομμένος
- 1 κ. σ. σταφίδες μαύρες κορινθιακές (προαιρετικά)
- 3 ώριμες, αλλά σφιχτές ντομάτες
- 2 ντομάτες, τριμμένες μαζί με το ζουμί τους
- 10 κ. σ. ρύζι για γεμιστά
- 70 ml ελαιόλαδο
- 2 μικρές μελιτζάνες φλάσκες
- 2 μέτριες πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
- 3 πράσινες πιπεριές, στρογγυλές
- 2 μέτρια κολοκύθια, κατά προτίμηση στρογγυλά
- 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια, τριμμένα
- 80 ml ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 2 κ. σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο (σε αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά για 2 -3 λεπτά)
- 1 ματσάκι βασιλικός, ψιλοκομμένος
- 1 κ. σ. σταφίδες μαύρες κορινθιακές (προαιρετικά)
- 3 ώριμες, αλλά σφιχτές ντομάτες
- 2 ντομάτες, τριμμένες μαζί με το ζουμί τους
- 10 κ. σ. ρύζι για γεμιστά
- 70 ml ελαιόλαδο
- 2 μικρές μελιτζάνες φλάσκες
- 2 μέτριες πατάτες, κομμένες κυδωνάτες