Τάκος µε τονοσαλάτα, µαυροµάτικα, ντοµατίνια και σος γιαουρτιού µε µαγιονέζα
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Easter
Salad

Ingredients for 4 People
- 4 κ. σ. γιαούρτι
- 1 κ. γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 συσκευασία τόνο (σε νερό)
- 5 ντοματίνια, πλυμένα και κομμένα στη μέση
- 2 κ. γ. μαγιονέζα
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- έτοιμες τορτίγιες, για τάκος
- 5 κ. σ. μαυρομάτικα φασόλια, βρασμένα
Start cooking
• Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά για τη σος.
• Προσθέτουμε τον τόνο, τα μαυρομάτικα φασόλια, τα ντοματίνια και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.
• Γεμίζουμε τα τάκος με το μείγμα και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Easter
Lunch
Spring
Salad