Recipe Search ResultsΤάκος µε τονοσαλάτα, µαυροµάτικα, ντοµατίνια και σος γιαουρτιού µε µαγιονέζα
Ab logo
  • Τάκος µε τονοσαλάτα, µαυροµάτικα, ντοµατίνια και σος γιαουρτιού µε µαγιονέζα

Τάκος µε τονοσαλάτα, µαυροµάτικα, ντοµατίνια και σος γιαουρτιού µε µαγιονέζα

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Easter
Salad
Τάκος µε τονοσαλάτα, µαυροµάτικα, ντοµατίνια και σος γιαουρτιού µε µαγιονέζα

Ingredients for 4 People

4 People
  • 4 κ. σ. γιαούρτι
  • 1 κ. γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 1 συσκευασία τόνο (σε νερό)
  • 5 ντοματίνια, πλυμένα και κομμένα στη μέση
  • 2 κ. γ. μαγιονέζα
  • 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • έτοιμες τορτίγιες, για τάκος
  • 5 κ. σ. μαυρομάτικα φασόλια, βρασμένα

Start cooking

• Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά για τη σος. • Προσθέτουμε τον τόνο, τα μαυρομάτικα φασόλια, τα ντοματίνια και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά. • Γεμίζουμε τα τάκος με το μείγμα και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Easter
Lunch
Spring
Salad
  • Τάκος µε τονοσαλάτα, µαυροµάτικα, ντοµατίνια και σος γιαουρτιού µε µαγιονέζα