Ταλιατέλες με σκορδάτη σάλτσα γιαουρτιού
by Σιμόνη Καφίρη

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο (για τη σάλτσα)
- 400 γρ. ταλιατέλες
- 2 φλιτζάνια γιαούρτι πρόβειο (για τη σάλτσα)
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο (για τη σάλτσα)
- Καυτερή πάπρικα (για τη σάλτσα)
- τοματίνια (για γαρνίρισμα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο (για τη σάλτσα)
- 400 γρ. ταλιατέλες
- 2 φλιτζάνια γιαούρτι πρόβειο (για τη σάλτσα)
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο (για τη σάλτσα)
- Καυτερή πάπρικα (για τη σάλτσα)
- τοματίνια (για γαρνίρισμα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)