Start cooking
1. Στο μούλτι αλέθουμε το μπαγιάτικο ψωμί. 2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά. 3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ταραμοσαλάτα, τα μυρωδικά, τα κρεμμύδια και το ξύσμα λεμονιού, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ψωμί. 4. Ανακατεύουμε το μίγμα και το αφήνουμε 10’ στο ψυγείο. 5. Πλάθουμε τους ταραμοκεφτέδες (σε μέγεθος καρυδιού) και τους αλευρώνουμε. 6. Σε βαθύ κατσαρολάκι ρίχνουμε το αραβοσιτέλαιο και τους τηγανίζουμε τμηματικά μέχρι να πάρουν χρώμα. 7. Τους ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με ταραμοσαλάτα και λεμόνι!